Klar til bruk mikrosementsett fra CEMENTEC

CEMENTECs bruksklare mikrosement er en type dekorativt belegg som er lett og enkelt å påføre. Gjennom det vil du kunne oppnå autentiske endringer i utseendet til huset ditt, uten å måtte utføre arbeid eller generere støv og rusk. En av hovedtrekkene som skiller seg ut med CEMENTECs bruksklare mikrosementsett er at de er produkter med flere overflater. Hva betyr dette? Vel, de kan brukes på alle typer overflater eller støtte. Det være seg fliser, blodplater, gips, sement og til og med på tre.

Den eneste generelle betingelsen er at overflaten må være en helt stabil støtte. Teller som sådan, vegger, gulv, kjøkkenbenkeplater, bad, etc.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Egenskaper og spesifikasjoner for CEMENTECs bruksklare mikrosementsett

Det virker interessant å foreslå, i utgangspunktet, hvert og et av produktene designet og ment for å dekke beleggbehovet knyttet til mikrosement. For alt dette tilbyr CEMENTEC mikrosementsett syv forskjellige versjoner, som vi fortsetter med å beskrive nedenfor:

  • PURE by CEMENTEC STANDARD: Et produkt som kan brukes både på innvendige vegger og gulv. Så lenge de, som vi har sagt tidligere, er i optimale forhold for å bli dekket. Den kan påføres på fuktige områder, som kjøkken eller bad, når overflatebeskyttelsen er supplert med sluttproduktet FINISH FORTE PLUS. I tillegg brukes dette produktet kun på de overflatene som er glatte eller homogene. Fliser, klinkekuler, selvnivellerende, gips, etc.
  • PURE by CEMENTEC TEXTURE: Unikt system på markedet med teksturert estetikk av klar til bruk mikrosement. Den imiterer eller tilsvarer det tradisjonelle utseendet til to-komponent mikrosement. Produkt egnet for innvendige vegger og gulv med markert og/eller strukturert estetikk. Den kan påføres på fuktige områder, som kjøkken eller bad, når overflatebeskyttelsen er supplert med sluttproduktet FINISH FORTE PLUS. Gjelder på fliser, marmor, selvnivellerende, gips, etc.
  • PURE by CEMENTEC VINTAGE: Materiale som fullt ut oppnår et retro-utseende ved å bare moppe. Du kan bruke den både på vegger og på innvendige gulv og oppnå en strukturert eller markert estetikk. Den kan påføres på fuktige områder, som kjøkken eller bad, når overflatebeskyttelsen er supplert med sluttproduktet FINISH FORTE PLUS. Få en vegg som ser ut som en gammel vegg, et askefarget gulv eller et bad i et vinterhav. Nyt de forskjellige fargene!
  • WATER RESISTANT by CEMENTEC WATER RESISTANT: Spesielt egnet for de områdene på badet hvor vannet er i kontinuerlig kontakt med overflaten. Som de kan være: dusjkar, vasker integrert i benkeplaten, etc. Dette produktet vil gi rommet ditt et ansiktsløft, på grunn av dets røffe estetikk og homogene farge. Dens vannavstøtende og sklisikre egenskaper gjør det til et produkt som også egner seg for uteområder. Rom som vanligvis er mer utsatt for endringer i temperatur, fuktighet, regn osv. Brukes på fliser, marmor, selvnivellerende, gips og andre materialer, alltid under beskyttelse av FINISH FORTE PLUS polyuretanlakken. Element som forsterker ugjennomtrengelighet og kjemisk motstand.
  • WATER RESISTANT by CEMENTEC POOL: Produkt spesielt utviklet for svømmebassenger. Den har vannavstøtende egenskaper og maksimal motstand mot høy komprimering av tilbakeholdt vann. Den har også styrke mot slitasje fra slag, riper eller etsende kjemikalier. Maksimal tykkelse på 3 millimeter og avsluttet med jevn estetikk og kontinuerlig farge. Sklisikre partikler kan legges til som et komplement, og det er ganske enkelt å vedlikeholde eller rengjøre det.
  • CEMENTEC HIGH TRANSIT EXTREME: Det er et produkt som tåler høy fotgjengertrafikk, så vel som vekten av lette håndmaskiner. I stand til å simulere det visuelle utseendet til terrazzo, er det et produkt med maksimal overflatehardhet og ripebestandighet. Gjelder innendørs, selv om styrken ligger i eksterne områder på grunn av motstanden mot vann og kjemiske midler. Det anbefales å kombinere den med den endelige beskyttelsesfinishen FINISH FORTE PLUS. Det krever en støttende overflate eller base i god stand for å fortsette med påføringen. På samme måte skal den være forankret og ikke ha ødelagte partikler på overflaten.
  • EXTREME av CEMENTEC MICROTERRAZO: Total ytelse av et kontinuerlig dekke med utseende som terrazzo, tilgjengelig i forskjellige farger. Med overflatehardhet er den ideell for områder med moderat fotgjengertrafikk. Det anbefales å ha støtten forberedt og tilpasset, akkurat der dette systemet skal brukes.