Mikrosementfinish

Mikrosement er et dekorativt belegg som består av to grunnleggende elementer, pulver og flytende harpiks. I tillegg er det et kontinuerlig materiale siden det ikke krever ekspansjonsfuger. Og dette på sin side unngår alle slags sprekker som kan oppstå i polymerisasjons- og herdeprosessene, gitt egenskapene som er definert eller inneholdt i mikrosementfinish.

Derfor oppnå en balanse mellom hardhet og fleksibilitet typisk for konstante fortau. Dette dekorative belegget, gitt egenskapene til mikrosementfinish, kan påføres alle typer overflater, både faste og konsoliderte. Gulv, vegger, møbelbelegg, i interiør og eksteriør, vil det ikke være noen overflate som kan motstå dette materialet.

Designere og arkitekter har det tydeligere for hver dag. Bruksklar mikrosement tilbyr en rekke uendelige muligheter når det gjelder utseende, som andre materialer ikke er i stand til å opprettholde. Det ideelle valget. Farge, tekstur og finish.

Teksturer og klar til bruk mikrosementfinish

Hos CEMENTEC har vi som produsenter og leverandører av bruksklar mikrosement produkter som er spesielt tilpasset stedet eller overflaten vi ønsker å utføre påføringen på og som må velges ut fra finishen eller effekten vi ønsker. å oppnå.

Så kan du få et bredt utvalg av overflatebehandlinger når du bruker klar-til-bruk mikrosement? Det stemmer, alt vil avhenge av måten det påføres på, typen tekstur som belegget skal feste seg til og valget av mikrosementfinish som er valgt ved påføring av fugemasse.

For å skille mellom de forskjellige teksturene til mikrosement, må vi gjøre det basert på størrelsen på selve kornet og dets ruhet. Utseende som vil gi det endelige utseendet eller som vil definere mikrosementfinish.

Derfor vil vi definere typene mikrosementteksturer som følger:

Vegger: hvor det i gjennomsnitt brukes et fint korn. Uten å la merke uregelmessigheter og vise en flat overflate å ta på.
Jordsmonn: Vi finner to aspekter avhengig av om den må utsettes for indre eller ytre faktorer.
Innvendig gulvbelegg eller belegg: Med en høyere motstand enn det som brukes i selve veggene, brukes dette belegget med middels tekstur.
Utvendig belegning eller belegg: Kjennetegnet ved å ha sklisikre egenskaper, er den mye røffere og har en grov korn som etterligner porene til stein.
Svømmebassenger: Dens vanntettingsadferd indikerer at dette er et spesifikt belegg som er motstandsdyktig mot for eksempel klor i vannet og andre kjemiske produkter.

På samme måte gjør den rådende porøsiteten i bruksklar mikrosement det nødvendig å påføre et siste tetningssjikt som vanntett og beskytter det mot flekker. Dette vil bli gjort med CEMENTEC PRIMER poredekkeprodukt.

Nevnte tetningsmasse vil påføres avhengig av mikrosementfinish du ønsker å oppnå:

Glans: Kanskje det er den som best kan fremheve de forskjellige fargetypene du kan velge fra alternativene til dette materialet. Selvfølgelig returnerer den en rekke synlige blink som noen ikke fullfører overbevisende. Smakssak, hvis du vil skinne, er dette ditt valg.
Matt: Får farger og lys som reflekteres fra den til å skille seg mindre ut. Den er noe mørkere og mangler lysstyrke. Det genererer ikke blink, det er det ideelle alternativet for de som ikke er overbevist om den forrige finishen.
Satin: Mellomgrunnen. Vinnerspillet for de usikre. Den reflekterer lyset litt gjennom en jevn og noe skinnende overflate.

Når vi tenker på det, ønsket vi fra CEMENTEC å etablere 3 kategorier for å skape en differensiering innen produktene våre relatert til overflatebehandling av mikrosement. I dem samles forskjellige biprodukter samtidig, avhengig av de forskjellige kvalitetene de presenterer.

Fra og med dette finner vi PURE-serien fra CEMENTEC. Som igjen inkluderer CEMENTEC STANDARD-produktet (basen eller den vanligste mikrosementen av alle, CEMENTEC TEXTURE-produktet (en variasjon karakterisert ved å inkludere en teksturert estetikk) og CEMENTEC VINTAGE-produktet (for det mest «retro», ved bruk av en en slags mopping som simulerer den gamle effekten).

En annen av seriene å fremheve er WATER RESISTANT-serien fra CEMENTEC. I denne finner vi produkter som CEMENTEC WATER RESISTANT (ideelt for de områdene som er i kontakt med vann eller fuktighet, som baderom) eller CEMENTEC POOL-produktet (indikert for svømmebassengforing).

Den siste av serien er EXTREME-serien fra CEMENTEC. Laget av et produkt som simulerer det visuelle aspektet av terrazzo og som motstår høy fotgjengertrafikk og lett håndmaskineri, slik som CEMENTEC HIGH TRANSIT-produktet. Og en forenkling av dette, for overflater med moderat trafikk og opprettholdelse av simulering av terrazzo, men som inkluderer fordelene med et kontinuerlig belegg, produktet CEMENTEC MICROTERRAZO.

Til slutt virker påføringen av beskyttende lag og påfølgende vedlikehold gjennom periodisk rengjøring avgjørende for oss. Å kunne velge, i det første tilfellet, for to produkter.

CEMENTECs FINISH FORTE er en lakk som fungerer som en katalysator, hovedsakelig fokusert på å forbedre sementaspektet. Gir den overflatebeskyttelsen som forventes av den og med en fargeløs finish.

På den annen side gir CEMENTECs FINISH FORTE PLUS en rekke tilleggsegenskaper til det tidligere basisproduktet. Dette er assosiert med fravær av arbeidsledd eller rullemerker, noe som gir et virkelig vellykket lakkert utseende.

Og til tross for at vedlikehold i mikrosement er mye lettere og med mindre gjentakelse enn i andre typer materialer. Ja, det er sant at vi må være klar over å bruke komposisjonen eller det idylliske materialet for det.

LIMP av CEMENTEC som en nøytral såpe, vil gi deg den rengjøringen og mikrosementfinish du leter etter og som du trenger.