Klargjøring av støtter

Bruksklar mikrosement kan forstås som et av de enkleste dekorative beleggene eller systemene som kan brukes ved renovering og belegging av en overflate. Faktisk krever det ikke arbeid i stort kaliber, det genererer heller ikke rusk og krever ikke tungt utstyr for bruken. Det eneste som skiller seg ut ved klargjøring av støtter er bruken av oscillerende polere og eksentriske polere. I tillegg til dette vil det også være nødvendig å bruke grunnleggende verktøy som: drill (med mikserpåføringen), flatsparkel eller italiensk sparkel og en støvsuger.

La oss huske at klar-til-bruk mikrosement er et innovativt produkt, egnet for alle typer miljøer. Enten for bruk på vegger, gulv, innvendige og utvendige områder, dekker møbler eller svømmebassenger. Tilbyr en elegant og praktisk løsning, unngår ekspansjonsfuger og gir en jevn, motstandsdyktig overflate som er enkel å vedlikeholde og rengjøre.

Hvordan skal utarbeidelse av støtte utføres?

Før du starter med klargjøring av underlag, må overflaten som mikrosementen skal påføres være veldig klar og på denne måten velge den som passer best til resultatene du ønsker å oppnå og mediet som skal dekkes. Siden, hos CEMENTEC finner vi to pussede dekorative belegg med forskjellige egenskaper.

Dette er en fase som krever mye tålmodighet. Derfor er det mer enn viktig å beskytte rommet og elementene som vi ikke ønsker skal skades. I denne første fasen anbefaler vi å sjekke veggene for å oppdage mulig fuktighet eller sprekker. Samt mulige ufullkommenheter eller jordløfting.

Å holde overflaten som skal påføres mikrosementen ren er også veldig viktig. Ethvert lag med støv, fett eller annen type belegg som kan skade primeren til mikrosementen, vil gjøre oppnåelsen eller finishen negativt dårligere enn ønsket.

Det er riktig, før mikrosementen som sådan, må vi vite at for å utføre en korrekt klargjøring av støtter, må det legges et lag KONSOLIDATOR eller FORSEGLER. Konsolidanten eller epoksyharpiksen brukes som en bindebro eller som en dampsperre sammen med FIBERNETTING. Den tilbyr høyeffektiv alkalisk beskyttelse. Noe som er nyttig både på vegger, gulv og på møbler og tak.

Bruksklar mikrosementapplikasjon

Det er på tide å komme i gang. På den ene siden finner vi UTGANGSPUNKT-mikrosementen. Dette er ideelt for påføring både innendørs og utendørs og på alle typer overflater (fliser, marmor, steintøy, sement, gips, etc.). I kontrast er HIGH TRANSIT UTGANGSPUNKT mikrosement en videreutvikling av det første produktet, som forsterker motstandskvaliteten. Den er designet for gulv (spesielt) med høy fotgjengertrafikk, som: Restauranter, butikker, kontorer… Og for å dekke materialer som marmor, terrazzo, porselenselementer, selvnivellerende mørtler eller steintøygulv.

Valget ditt vil avhenge av de aspektene du ønsker å prioritere og hvilken type reform du må møte. Dette bør være helt klart før du starter støtteforberedelsesfasen.

Avslutt med et forseglingsstrøk

Og nå det? Etter valg og påføring av mikrosement, er den siste fasen i klargjøringen av støtter å bruke et forseglingslag som finish. Hos CEMENTEC har vi laget PRIMER-produktet. Et produkt som dekker porer som oppnår overflateforsegling av mikrosementen, gjennom et overflatelag med stor hefteevne.

Generell ensartethet og beskyttelse mot støt, skrubbsår og væsker. At hvis, til tross for at mikrosement skiller seg ut for sin motstand, gjør dens eksponering for denne typen kollisjon den ikke uoverkommelig. Som med andre materialer, må du sørge for at garantien er full.